Je bent hier:  Home  >  Wij zijn Moi

wij zijn moi.

Welkom bij moi

Met het openen van onze nieuwe winkel en meubelstoffeerderij in het mooie Winsum (Gn.) gaat onze langgekoesterde wens, om creatieve interieurconcepten aan te bieden naast mooi stoffeerwerk, in vervulling.

Al velen jaren werken wij samen met ontwerpers, architecten, meubelmakers en interieurbouwbedrijven waarbij wij ons vooral hebben gericht op het realiseren van (meubel)stoffering binnen honderden kleine en grote projecten. De hierbij ontwikkelde producten, ideeën en ontwerpen bieden wij graag aan vanuit onze gezellige winkel in Winsum. De plek waar je als klant inspiratie op kunt doen om dat te realiseren wat je voor ogen hebt. In samenwerking met onze partners kan je daarbij rekenen op het creatieve en duurzame antwoord op elke interieurvraag.

Van klein project tot de volledige inrichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze ervaring is ruim maar elke opdracht gaan wij aan alsof het onze eerste is. Een klant kan rekenen op ons luisterende oor, open blik, doortastende ontwerp en hoogwaardig antwoord binnen het interieur. Van klein kussen tot het inrichting van een bedrijf, welkom bij Moi Design.

Moi staat voor het welkom heten wat wij heel serieus nemen! Elke mogelijke opdracht begint met de verkenning van de wensen afgezet tegen alle mogelijkheden. Het begint met MOI wat de basis vormt voor elk persoonlijk gewenst interieur.

Ons team staat klaar met koffie, thee of een drankje of wij komen vrijblijvend bij je langs op afspraak (kan ook ’s avonds of op zaterdag).

Tot Moi,

Siem & Carmel

Leerbedrijf

Het uitvoeren van een ambacht vraagt om constante her,- bij en nascholing om dat te kunnen doen wat de klant voor ogen heeft. Een goede inschatting van een opdracht bestaat naast de oriëntatie op de vraag op de wetenschap wat er allemaal kan.

Moi Design begeleidt al velen jaren leerlingen van diverse erkende opleidingen wat betreft interieur. Zo zijn wij een door SBB erkend leerbedrijf voor de opleiding Meubelstoffeerder en Creatief Vakman. Daarnaast zijn wij erkend praktijkopleider voor de Ambachtsacademie. Studenten van deze opleidingen volgen een praktijkopleiding van 1,5 jaar bij een leermeester in het veld en stromen uit als zelfstandig ondernemend Meubelstoffeerder.

Ook zijn wij de docenten voor de cursus Meubelstofferen van Stadswerkplaats Groningen. Binnen een cursus van 10 bijeenkomsten leren wij cursisten de basisbeginselen van het vak meubelstofferen.

Door de jaren heen hebben wij diverse collega’s die nu werkzaam zijn als Meubelstoffeerster opgeleid. Goede voorbeelden hiervan zijn Desiree (De Nieuwe Zit – Ter Apel) en Fenny (Fen Jay – Tynaarloo) met wie we nog steeds graag samenwerken.

Ook Sociaal Maatschappelijk Ondernemen staat binnen ons bedrijf dagelijks centraal. Zo bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans om toe te werken binnen dit mooie vak. Daarnaast werken wij nauw samen met het werkbedrijf Afeer met de aldaar gevestigde stoffeerderij en afdeling houtbewerking.

Moi Design is de initiatiefnemer van StoffeerGroep. Een samenwerkingsverband tussen diverse stoffeerderijen (op landelijke basis). Naast het uitwisselen van kennis en ervaring werken wij binnen grotere projecten samen en herbergen wij gezamenlijk alle specialismen aangaande stoffering in brede zin. Op deze wijze kan Moi Design landelijk opdrachten uitvoeren of begeleiden.

Wij blijven leren, laten ons informeren over alle nieuwe producten en technieken binnen de markt. Wij bieden zekerheid dat naast ons ruime ervaring we ons dagelijks oriënteren (en leren) wat betreft de nieuwste technieken en materialen.

Samenwerkingen

Of het nu om meubelstoffering gaat of onze overige projecten qua interieur, Moi Design werkt graag samen met de beste en meest creatieve partners binnen ons vakgebied. Onze ogen en oren blijven open voor uitbreiding van ons netwerk met als doel onze klanten dat te bieden wat ze voor ogen hebben. Hou jij je op professionele en creatieve wijze bezig met interieur, dan komen wij graag met je in contact.

Onderstaande is slechts een greep aan vakmensen en organisaties waar wij trots op zijn om mee samen te mogen werken:

 • Henk_Made
  Eigenwijze Re-Made interieur producten en meubels
 • Grytsje Suze
  Speelse en verrassende statement pieces voor in huis of om te dragen
 • Roeks Rariteiten
  Draagbare verhalen en herinneringen, concept en illustraties.
 • Minholts Timmerwerken
  Specialist in houtbewerking en maatwerk

Wat anderen zeggen:

”Ze denken graag met je mee”

Siem en Carmel zijn fijne en vakkundige mensen. Ze luisteren goed en denken graag met je mee. Dankzij hen heeft mijn bank een tweede leven gekregen.

”Enthousiast en professioneel”

Enthousiaste en professionele mensen die me geholpen hebben bij het maken van passende kussens in mijn caravan.

“Erg tevreden”

Erg tevreden zijn wij met ons tweedehands design stoel die er weer als nieuw uitziet door de nieuwe bekleding’

”Ze snapten mijn emotie”

29 jaar oude kinderstoel is door de Carmel en Siem in een nieuwe “Mondriaan Look” gestoken en na mijn kind nu in gebruik door mijn kleinkind!!!