Je bent hier:  Home  >  Behang

behang.

VoorNa
VoorNa

Kwaliteit en design gaan hand in hand

Moi Design is jouw behang speciaalzaak met een brede collectie voor elk interieur. Wij vertegenwoordigen de beste behangmerken waar kwaliteit en design hand in hand gaan. Onze prachtige collectie voorziet in elke vraag, van klassiek tot design, alle behangsoorten, voor elke kamer in het huis of bedrijf.

Wij zijn de trotse dealer van o.a. de merken: BN Walls – Rebel Walls – Sandberg – Noordwand – Maison Thevenon – Zephyr & Co – Pihlgren ja Ritola Oy – Adelphi Paper Hangings LLC en veel meer prachtige kwaliteitsmerken.

Service aan huis

Ons team staat dagelijks voor jou klaar voor gedegen advies en het tonen van alle staalboeken van al onze merken. Ook komen wij aan huis (of bedrijf) en helpen je graag bij het maken van jouw keuzes. Daarnaast kunnen wij inmeten hoeveel behang er nodig is afstemt op het gewenste resultaat. Ook adviseren wij welke behangsoort het beste past bij de ruimte waar deze moet worden aangebracht.

Elk project in elke omgeving

De collectie van Moi WallDesign omvat alle behangsoorten van vinylbehang tot papier, glasvezel, kurk en bijvoorbeeld vliesbehang. Elk met specifieke eigenschappen wat elke behangsoort toepasbaar maakt voor elk specifiek project en of omgeving. Ook voor grote projecten bieden wij behang tegen de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding.

Behang op maat

Creëer je unieke omgeving door bijvoorbeeld op maat gemaakt fotobehang toe te passen. Dit kan op basis van een grote collectie aan bestaande designs maar ook behang wat we laten maken op basis van foto’s van onze klanten zelf. Van Van Gogh tot aan jouw gekoesterde persoonlijke afbeeldingen.