Je bent hier:  Home  >  Interieurbouw

interieur-
bouw.

Interieurbouw op maat, van tekening tot realisatie

Moi Interieurbouw betreft een samenwerking tussen Minholts Timmerwerken en Moi Design. Vanuit deze samenwerking bieden wij interieurbouw op maat, van tekening tot realisatie van jouw project. Meubels op maat (binnen- en buitenruimte) voor zowel particuliere als zakelijke klanten is ons specialisme als ook het realiseren van akoestische oplossingen.

Zelfstandig of in samenwerking

Moi Interieurbouw heeft veel ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten maar is ook veel gevraagd als samenwerkingspartner bij projecten. Hierbij zetten wij ons specialisme in binnen het door jouw organisatie vorm te geven project. Van klein tot bijzonder groot project, wij bespreken graag alle mogelijkheden.

Elk project in elke omgeving

Moi Interieurbouw werkt op landelijke basis waarbij we alles maken binnen het mooie Groningen maar het transport realiseren naar alle delen van het land. Ook kunnen wij op locatie het plaatsen van ons werk uitvoeren.

Moi Interieurbouw werkt samen met diverse andere organisaties waardoor elk voor interieurbouw benodigde specialisme te bieden is. Van het ontwerpen, leveren materialen, uitvoer van de bouw tot plaatsing, ons deskundige team maakt wat onze klanten voor ogen hebben.

Wij realiseerden meubels, akoestische verbetering, stoffering en/of betimmering voor onder anderen:

IKC Ter Aar | Bibliotheek de Wijert Groningen | UMCG | Toastable diverse locaties | Restaurant De Jongens uit de buurt Winsum | Op Maarhuizen Winsum | Universiteit Leiden | Restaurant Breed Almere | Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam | Lotus Asian Cuisine Paterswolde | Floriade

Ook jouw project laten realiseren door Moi Interieurdesign? Wij komen graag met je in contact, tot Moi!

Project

Forum Groningen

In samenwerking met Harryvan Interieurbouw verzorgden wij de assemblage en stoffering van akoestische elementen in bioscoopzalen en een auditorium. Daarnaast creëerden we tuigleren zitelementen voor tribunebanken, stoffeerden we panelen en kussens voor het kinderplein, en maakten we met leer gestoffeerde onderdelen voor kastbanken. We leverden en verwerkten meer dan 3,5 km op maat gekleurde akoestische stof voor diverse toepassingen.

Project

The Market Hotel

in opdracht van (en samenwerking met) Harryvan Interieurbouw stoffeerde wij alle op maat gemaakte bankelementen op de begane grond van het hotel. Hierbij stemde wij met onze partners de bouw van de elementen af, verzorgde het zogenaamde inschuimen, stoffering welke materialen wij ook leverde. Wederom een voorbeeld hoe een goede samenwerking kan verlopen van bouwtekening tot een prachtig resultaat.

Project

Bluebananas Pancake Cafe

Voor dit prachtige pancake cafe mochten wij bankelementen maken, terraskussens als ook 2 refurbished banken leveren. Een mooie samenwerking met eigenaren die de prachtige huisstijl van het bedrijf tot het buitenterras wisten door te voeren. Wij leverde al het materiaal voor deze zitelementen welke zeer mooi blenden in het gehele interieur. Bluebananas, het bezoeken waard!

Duurzaam project

Rijkskantoor Haarlem

Bij ons recente project met Harryvan Interieurbouw bleek dat duurzaamheid en interieurbouw hand in hand gaan. We verbeterden de akoestiek in een rijksgebouw door meer dan 450 akoestische bakjes te creëren. Gemaakt van gerecyclede plafondpanelen en duurzaam hout van Studio Waak. Samen met Henk_Made assembleerden we ze en pasten we duurzame stoffen toe, geadviseerd en geleverd door ons, voor zowel wanden als banken.