Je bent hier:  Home  >  weernieuw

Nieuw leven

Met het label weernieuw biedt Moi Design meubels een tweede kans door ze met vakmanschap te transformeren. Deze unieke stukken worden opgeknapt door ambachtslieden die hun passie en expertise inzetten om oud meubilair nieuw leven in te blazen. Elk meubelstuk heeft een eigen verhaal en karakter, en dankzij de zorgvuldige bewerking wordt dit behouden en versterkt.

Handgemaakt en uniek

weernieuw laat zien dat hergebruik van meubels niet alleen duurzaam is, maar ook resulteert in unieke, handgemaakte stukken die een bijzondere sfeer toevoegen aan elk interieur.

Houtbewerking

Ambachtslieden verwijderen beschadigingen, herstellen constructies en geven het hout een nieuwe afwerking. Hierdoor straalt het meubel weer als nieuw, met een authentieke uitstraling.

Schilderen

Oude meubels krijgen vaak een frisse kleur of een bijzondere verfbehandeling. Ambachtslieden experimenteren met verschillende technieken, zoals patineren en verouderen, om unieke effecten te creëren die het meubelstuk laten opvallen.

Stoffering

Stofferen is de finishing touch die een meubel echt compleet maakt. Versleten bekleding wordt vervangen door hoogwaardige stoffen in moderne of klassieke stijlen, afhankelijk van de gewenste uitstraling. Dit zorgt niet alleen voor een esthetische upgrade, maar ook voor een verbeterd zitcomfort.