Je bent hier:  Home  >  Ambachtswinkel  >  Twinkeltje

twinkeltje.

Graag stellen wij Marloes voor, oprichtster van twinkeltje uit Winsum!

“Wanneer ik mag creëren voel ik mij het beste” is wat Marloes aangeeft wat betreft de mooie producten die ze maakt en wij namens haar onder jouw aandacht brengen.

“Het altijd bezig zijn zat er al vroeg in. Na mijn opleiding Mode & Kleding heb ik in Groningen en Amsterdam bij verschillende naaiateliers en modebureau’s gewerkt als ontwerpster en styliste. Er hing zowaar kinderondergoed- en nachtgoed van mij bij de V&D en Hema.

Vanuit mijn fijne werkruimte aan huis maak ik leuke producten van oude wollen dekens en geredde stofjes. Ik werk graag met natuurlijke materialen en heb een groot hart voor recyclen en upcyclen. Duurzaamheid vind ik belangrijk, er zijn al zoveel spullen in de wereld. Ik vind het heel gaaf iets te creëren van bestaande materialen, zodat het in een getransformeerde vorm alsnog een mooie plek bij je thuis krijgt. Mijn producten verkoop ik nu via Moi Design, binnen de winkel als online”

Wij zijn er trots op dat Marloes haar werk vanuit onze mooie winkel in Winsum wil aanbieden. Kennis maken met de mooie kussens, manden en overige creaties die Marloes maakt van onder andere oude wollen dekens? kom bij ons langs!

Dit is een werk impressie.

Het aanbod in de winkel en in de webshop kunnen snel wisselen en van elkaar variëren. Kijk in de webshop naar de mogelijkheden of bezoek onze Concept Store en kom thuis met iets unieks!

Vragen of ideeën? Neem vooral contact met ons op.

GEVESTIGD TE
Winsum (Gr)

​WEBSITE
www.twinkeltje.nu

PRODUCTEN & DIENSTEN
– Kussens​
– Manden
– Overige textiel producten

LInk naar:MeubelstoffeerderijLInk naar:Meubels

behang met persoonlijkheid

LInk naar:Wij zijn Moi