Je bent hier:  Home  >  Ambachtswinkel  >  Minholts Timmerwerken

minholts timmerwerken.

Minholts Timmerwerken is al lange tijd de partner van Moi Design waar het gaat om houtbewerking en interieurbouw. Jannes is “Uit het Juiste Hout gesneden” en specialist waar het gaat om maatwerk. Zijn timmermansoog zet hij dagelijks in bij de voorbereiding, uitvoering en oplevering van maatwerk projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Sociaal en zeer prettig in de omgang zijn zeker prachtige aanvullende kwaliteiten van Jannes en een ieder die voor en met hem werkt. Klanten kunnen rekenen om een meer dan 100% vakkundige en creatieve inzet.

Als vader van 4 kinderen zal Jannes altijd aangeven dat dat levenswerk is maar de tijd die hij daarnaast beschikbaar heeft zet hij in voor iedereen om dat te maken wat ze voor ogen hebben.

Een klein geheimpje willen wij als Moi Design wel met jullie delen, er schuilt een heuse Viking in Jannes. Naast het beoefenen van de zwaardvechtkunst maakt hij zijn eigen schilden en oefenwapens (verder is hij echt niet gevaarlijk). Jannes blijft Groninger, nuchter en zal niet naast de werkschoenen lopen die hij altijd draagt. Wij zijn er trots op met Jannes samen te werken en prachtige projecten te realiseren voor onze klanten.

Ook een project door Minholts Timmerwerken laten uitvoeren of een van de prachtige producten kopen die Jannes maakt, neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag met onze Viking bij je langs!

Dit is een werk impressie.

Het aanbod in de winkel en in de webshop kunnen snel wisselen en van elkaar variëren. Kijk in de webshop naar de mogelijkheden of bezoek onze Concept Store en kom thuis met iets unieks!

Vragen of ideeën? Neem vooral contact met ons op.

GEVESTIGD TE
Groningen

WEBSITE
www.minholts.com

PRODUCTEN & DIENSTEN
– Interieurbouw
– Meubelmaker
– Maatwerk