Je bent hier:  Home  >  Ambachtswinkel  >  Grytsje Suze

grytsje suze.

Met trots en plezier presenteren wij hier onze samenwerking met Grytsje Suze, een meer dan veelzijdig ontwerptalent gebruik makend met verschillende materialen, technieken en disciplines. Wat Grytsje (zoals wij haar mogen noemen) vooral meebrengt is haar unieke zelf. Naast bijzonder enthousiast, grappig en aandacht voor iedereen een multi talent om jouw vraag te vertalen naar prachtige ontwerpen en producten.

Deskundig, enorm veelzijdig en het vermogen om alles “out of the box” te bekijken teneinde met unieke voorstellen te komen. Ze weet dit zo goed te presenteren dat je aan het einde van de presentatie echt denkt dat je het zelf bedacht hebt wat een ander bijzondere eigenschap van Grytsje is. Ze richt zich op het behalen van jouw doelen! Geloof ons, dat maakt haar blij. En die prachtige glimlach gaat je bijblijven.

Natuurlijk trekt Grytsje zich ook met regelmaat terug in haar eigen ontwerp laboratorium om ideeën om te zetten in producten om na enige tijd het lab te verlaten om een ieder verstelt te laten staan van wat ze ontwierp en maakte. Prachtig Keramiek, fotokunst, bijzondere tassen tot aan sierraden gemaakt van leer. Diverse ontwerpen, producten en mode accessoires bieden wij aan via onze concept store te Winsum als ook binnenkort via onze online store.

Dit is een werk impressie.

Het aanbod in de winkel en in de webshop kunnen snel wisselen en van elkaar variëren. Kijk in de webshop naar de mogelijkheden of bezoek onze Concept Store en kom thuis met iets unieks!

Vragen of ideeën? Neem vooral contact met ons op.

GEVESTIGD TE
Groningen

WEBSITE
www.grytsjesuze.com

PRODUCTEN & DIENSTEN
– Interieur product
– Mode en accessoires
– Grafisch
– Werken in opdracht
– Workshops

LInk naar:MeubelstoffeerderijLInk naar:Meubels

behang met persoonlijkheid

LInk naar:Wij zijn Moi